OM OS

OM OS


Fart, flammer, spænding og dramatik


Der er fart på, når Motocross Artisterne optræder med et hæsblæsende stuntshow. Showet er en uforglemmelig oplevelse for hele familien og artisterne kan garantere publikum et halsbrækkende show ud over det sædvanlige.


Publikum kan bl.a. glæde sig til at opleve 2 kæmpe monstertrucks, hvor af den ene er Skandinaviens største monstertruck, som nedlægger alt på sin vej, derud over kan man opleve de eneste to danskere på vanvittig 2-hjuls kørsel i bil, ild show og special byggede maskiner.


De mange stunts leveres af frygtløse artister med mange års erfaring fra action-shows i ind- og udland. Motocross Artisterne leverer med garanti Danmarks flotteste show, og med sig har de en konferencier, der inddrager publikum og guider dem igennem et særdeles adrenalin-pumpet show.


Showet er fuld af overraskelser og Motocross artisterne lover publikum at der er udsigt til en oplevelse med fart, fest og flammer!


 


Daniel Tyrsted

Louise Tyrsted

Speaker

Udøver/stuntmand

Ansvarlig

Udøver

Speaker

Joakim Selchau

Udøver/stuntmand

Peder Tyrsted

 

SKAL VORES NÆSTE SHOW VÆRE TIL DIT ARRANGEMENT?

MCA-Show.dk        Tlf. 60781516         Stenløsegyden 16         5792 Årslev         Email tyrsted4@mail.dk         CVR.: 30280392      

Copyright @ All Rights Reserved